Don Bosco Általános Iskola, Szakképző Iskola, Technikum, Gimnázium és Kollégium

Don Bosco Sportközpont átadó ünnepség

2016. szeptember 2-án került átadásra az újonnan elkészült sportközpont. Az átadó ünnepségen részt vett Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, Demeter Zoltán, országgyűlési képviselő, Soltész Miklós és Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, Ternyák Csaba egri érsek, Ábrahám Béla a Szalézi Rend tartományfőnöke, Vitális Gábor atya, és Szitka Péter Kazincbarcika város polgármestere.

A rendezvény házigazdája Hajdú B. István sportriporter volt. A kulturális programban az Egri Érseki Fiúkar, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium RSG csapata, és a Don Bosco Iskola diákjai színvonalas műsort adtak elő. 

Lázár János, Demeter Zoltán és Ábrahám Béla átvágta a nemzeti színű szalagot, ezzel ünnepélyesen átadták a csarnokot, Ternyák Csaba egri érsek pedig megáldotta azt. A kimagasló eredményeket elért és méltán híres barcikai származású sportolókat tárgyi ajándékkal jutalmazták, majd minden protokoll vendég is ajándékot kapott. 

Az új csarnok a fiatalok testnevelésóráink a helyszíne lesz, ugyanakkor helyet ad az élsportnak és betölti majd a közösségteremtő funkciót is. Szülessenek itt barátságok és legyen jelen a vidám hangulat és Don Bosco-i életérzés! 

 

Balogh Katalin

http://www.don-bosco.sulinet.hu/esemenyek/?id=315

Helyszín

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont

Időpont

2016.09.02. 14:00 17:00

További Események