Don Bosco Általános Iskola, Szakképző Iskola, Technikum, Gimnázium és Kollégium

Családi nap

Don Bosco Iskolánk idén is megrendezte a családi- és diáknapot, amelyen az iskola tanulói és szüleik is részt vettek. Idén a Nemzeti és Családpolitikai Intézet „Párból egyszer házaspár” CSP-CSBO-15-A-22261 pályázata segítségével gazdag programot tudtunk biztosítani.

 Különböző programokon vehettek részt a diákok, amelyek mindenkinek jó szórakozást és kikapcsolódást nyújtottak. A rendezvény központi témája a család, az összetartozás, a hűség és a szeretet volt.

A nap elején érdekes, a családi életre készülést érintő előadások, beszélgetések voltak, amelyek mélyen érintették ezeket a témákat és sok tanulsággal szolgáltak a mai fiatalok számára is. A Don Bosco Koli Band a tornateremben főleg romantikus és szerelmes dalokat énekelt. A későbbi, 11 állomásos kinti programok közül nagyon népszerű volt a lovaglás, a rekeszmászás, a lövészet és a bringázás. Aki másfajta elfoglaltságra vágyott, az a termekben részt vehetett kézműves foglalkozáson, küzdősport bemutatón vagy akár énekelhetett is a karaoke versenyen, a függőségről szóló beszélgetésen vehetett részt, míg a szülők az igazgatóval beszélgettek. Mindenki, aki részt vett a programokon zsetont kapott amelyet beválthatott a "büfében". Pogácsa, eper, édes sütemény és szörp várta a kiéhezett versenyzőket. A családi nap végét közös ebéd zárta. A legügyesebb csapat fő díja pedig egy torta volt. Tartalmas napot töltöttünk együtt és igazán jól éreztük magunkat!

Balogh Katalin

Helyszín

Don Bosco Általános Iskola, Szakiskola, Szakközépiskola és Kollégium

Időpont

2016.05.20.

További Események