Szalézi Szent Ferenc Gimnázium - Kazincbarcika

Slam poetry

Slam poetry flashmob lesz a Művész Kávézó előtti téren

Horváth Tina 10.C osztályos diákunk június 3-án a „Ne menj el mellette” c. pályázat megvalósításaként – Bukodiné Sólyom Ilona kolléganő segítő munkájával – előadást tartott a sajókazinci református templomban annak épületéről és történetéről. Néhány nappal korábban Tóth Hanna a putnoki római katolikus templomról Putnokon tartott előadást.

A Tina által tarott előadást követően a sajtó is érdeklődik a program iránt, ezért Tina a program folytatását tervezi.  Az esemény a "Ne menj el mellette" című pályázat részeként készül, célja a Kazincbarcika-alsói Református Egyházközség műemlék templomának épülete, mint a slam poetry helyi népszerűsítése.

TÉMA a vallás, de szívesen fogadunk személyesebb hangvételű, akár a templom történetét feldolgozó műveket. Keressük azokat a diákjainkat, akik képesek a slam poetry műfajában gondolataikat bemutatni. Az estét ezek mellett gitárjáték, énekesek, és táncos előadások fogják színesíteni.

Nincs sok időnk, mert a program kilenc nap múlva kerül sorra. Kérjük a magyar szakos kollégákat, az osztályfőnököket, hogy egy-két napon belül jelezzék a potenciális érdeklődőket!

Helyszín: A Művész Kávézó előtti tér

Időpont: 2018. június 14-én 19 órakor

 Petróczi Gábor

     igazgató

Helyszín

Kazincbarcika

Időpont

2018.06.14. 19:00 20:30

További Események