SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium

„Flip IT”- Flipped Classroom int he European Vocational Educational Erasmus+

Kedves Tanár Kolléga!
 
Tisztelettel meghívjuk Önt a „Flip IT”- Flipped Classroom int he European Vocational Educational Erasmus+ projekt keretében megrendezendő tanár továbbképzési kurzus nyitó szakmai napjára.
 
Rendezvény helyszíne: SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium, Budapest, Mérnök u. 39.
Rendezvény időpontja: 2018. február 19. 10 h
 
A tanár továbbképzés kertében Ön megismerkedhet egy új - a fordított/tükrözött osztályterem” – tanítás-tanulási módszerrel. Megtanulhatja a tananyagfejlesztést, készíthet diákjainak tananyagot, vagy választhat a már elkészített – szabadon felhasználható - anyagok közül és kipróbálhatja az új módszert, majd értékelheti is azt.
A képzés akkreditált, így Ön a kurzus elvégzésével 30 órás pedagógus továbbképzési kötelezettségét is teljesítheti.
  
Hívjuk és várjuk a képzésre és annak nyitó (kontakt) napjára!
 
A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy jelentkezését szíveskedjen leadni az alábbi linken elérhető jelentkezési lapon: https://goo.gl/kQhLJQ vagy elektronikus levélben a judit.mezei@itstudy.hu e-mail címre. (Amennyiben e-mailben jelentkezik, úgy kérjük neve mellett adja meg az intézmény nevét, amelyet képvisel, valamint a telefonszámát is.)
 
Kérjük, hogy jelentkezését mielőbb küldje meg a tanár továbbképzésre, és a képzés részét képező kontakt szakmai napra külön is.
 
A vidéki résztvevők számára az utazási költséget is megtérítjük számla ellenében abban az esetben, ha a számla (üzemanyagról vagy menetjegyről) az iTStudy Kft. (cím: 2100 Gödöllő, Testvérvárosok útja 28.) nevére kerül kiállításra.
 
 
Részvételében bízva, üdvözlettel:
 
a konzorcium hazai vezetői:
Hartyányi Mária (iTStudy), Balassa Ildikó (SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium)

Helyszín

SZÁMALK - Szalézi Szakgimnázium

Időpont

2018.02.19.

További Események