SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium

Évnyitó ünnepség 2017

Új tanév, új épület, új képzések!

 

Sok izgalmat és újdonságot hozott a 2017/2018. tanévkezdés. Iskolánk a nyár folyamán új épületbe költözött, tágas termekben, modern gépekkel és felszerelt tanműhellyel vártuk első- és másodéves diákjainkat. De nem csak az infrastruktúránk változott, hanem a képzési portfóliónk is: az idei tanévben először indítunk Közművelődési és közönségkapcsolati szakember képzést, valamint Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. képzést, melyekre igen nagy érdeklődés mutatkozott.

Mivel szinte minden szakunk teljesen megtelt, így az ünnepi évnyitót is két részben tudtuk csak megrendezni, az első évfolyamon több mint 500 tanuló iratkozott be nappali és esti tagozatra, így iskolánk diáklétszáma már meghaladta a 900 főt.

Az új tanulókat, - fenntartónk képviseletében -, P. Ábrahám Béla SDB tartományfőnök köszöntötte, majd dr. Sedivi Lászlóné Balassa Ildikó igazgatónő mutatta be intézményünket. Másodéves diákjaink rövid élménybeszámolókkal és kedvcsináló kisfilmekkel üdvözölték elsőéves társaikat.

Reméljük minden új diákunk megtalálja a helyét ebben a befogadó közösségben, amit iskolánk nyújtani tud és nem csak szakmailag, de emberileg is megnövekedett értékekkel tudjuk útjukra bocsátani őket két év múlva.


Helyszín

SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium

Időpont

2017.09.01.

További Események