SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium

Meghívó OpenQAsS továbbképzés – „Iskolai minőségügyi vezető” (Institutional Quality Manager)” képzés

Tisztelettel meghívjuk Önt és/vagy érdeklődő munkatársát a SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium által 2017. május 25-én megrendezésre kerülő tanár továbbképzési programjára, melynek témája és feladata az “Iskolai minőségügyi vezető” (Institutional Quality Manager)” képzésünk.

A képzési program nemzetközi együttműködésben, az OpenQAsS (http://openqass.itstudy.hu/) Erasmus+ pályázat keretén belül készült, a fejlesztésben Anglia, Írország, Spanyolország,  Olaszország és Magyarország szakemberei vettek részt, a tananyagok négy nyelven elérhetőek.

A képzés gyakorlat-orientált módszerrel végig viszi a résztvevőket az iskolai minőségmenedzsment rendszer kialakításának munkafázisain, és eközben bemutat egy olyan  eszközkészletet, amely lényegesen megkönnyíti a rendszer megtervezését, kialakítását, a folyamatos értékelést és dokumentálást.

A képzés ingyenes, időtartama egy hónap,  és a képzést indító illetve a záró személyes részvételi napokon kívül (ami nem kötelező!) teljes egészében az Interneten keresztül, online felületen zajlik.
A konzorcium által kiadott bizonyítvány kiadásának feltétele a résztvevő által készített (elektronikus) minőségmenedzser portfólió. 

Kezdő kontakt nap: 2017. május 25. (SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium)
Interneten keresztüli távtanulás: 2017. május 26 - 2017. június 28-ig
Képzést záró nap: 2017. június 29. (SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium)

A program mindkét napon 10 órakor kezdődik és legkésőbb 15 órakor befejeződik, beleértve az ebéd- és kávé szünetet. A résztvevők számára minden ingyenes, vidékieknek az utazási költséget is megtérítjük (az elszámolás módjáról a programmal együtt a jelentkezőknek a részletes információt küldünk).

A létszám korlátozott, ezért a részletes program megküldése előtt előzetes jelentkezést kérünk szépen, ezen a linken: http://bit.ly/2q4jLIO, vagy az alábbi e-mail címen: Mezei Judit: judit.mezei@itstudy.hu

Várunk minden tanulni, fejlődni vágyó kollégát és reméljük, hogy a konferencián elsajátított tudás és gyakorlat széleskörűen felhasználható lesz további munkájuk során!

dr. Sedivi Lászlóné Balassa Ildikó                           Hartyányi Mária                              Kövesd Andrea
                   igazgató                                          igazgató, projektvezető                          társtulajdonos
SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium          iTStudy Oktató es Kutatóközpont Kft.             TREBAG Kft


Helyszín

SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium

Időpont

2017.05.25.

További Események