Don Bosco Általános Iskola, Szakképző Iskola, Technikum, Gimnázium és Kollégium

Szociális gondozó és ápoló szakma regionális szakmai versenye

Iskolánk 10. osztályos szociális gondozó és ápoló tanulói bejutottak az „Őszi Napfény” I. Regionális Versenyre. A szakmai verseny a szociális gondozó és ápoló szakma 9. és 10. évfolyamára került meghirdetésre az ŐSZI NAPSUGÁR OTTHON (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 101.) intézmény részéről.

A Regionális Szociális Gondozó és Ápoló Tanulmányi Verseny célja: A szakmai értékek megismertetése, illetve az ismeretek elmélyítése az iskolai tananyag gyakorlatban való alkalmazása.

A verseny kétfordulós, amely egy írásbeli és egy szóbeli- gyakorlati fordulóból áll. Az írásbeli fordulón már túljutott csapatunk. A közösen, csapatmunkában elkészített projekt munka, amely egy PPT bemutatóból valamint az iskolában és a gyakorlati helyen készített bemutatkozó videóból állt elnyerte a zsűri tetszését.

A szóbeli-gyakorlati fordulón be kell mutatnunk az elkészített projekt munkát valamint elsősegélynyújtási ismeretekből és gondozási, gyakorlati feladatokból is megmérettetünk.

A szóbeli forduló napja: 2017. április 27.

Verseny helyszíne: MMJVÖ Őszi Napsugár Otthon (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 101.)

A 3 fős csapat tagjai: Dús Nikolett, Hudi Beáta és Sikora Veronika nagyon lelkesen készülnek a szakmai versenyre, hogy minél jobb eredményt érjünk el.

Kalina Istvánné felkészítő tanár

http://www.don-bosco.sulinet.hu/esemenyek/?id=405

Helyszín

Miskolc

Időpont

2017.04.17. 08:00 2017.04.27. 14:00

További Események