Don Bosco Általános Iskola, Szakképző Iskola, Technikum, Gimnázium és Kollégium

Kézműves Kupa Miskolc

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén 15. alkalommal rendezi meg a „Kézműves Kupa”Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, -építő és Lábápoló Bajnokságot, amely az ország legtöbb versenyzőt vonzó szakmai eseménye.

Divatos frizurák, különleges, színes sminkek és még sok más érdekesség várták fodrász tanulóinkat idén is a miskolci Kézműves Kupán. A vasárnapi rendezvényen immár 15. alkalommal mérték össze tudásukat a fodrászok, kozmetikusok és műköröm-építők a Generali Arénában.

Idén a szervezők egy magyar guinness rekordot is csináltak Miskolcon: több mint hatvan fodrász mindössze 10 perc alatt úgynevezett natúr hajból egy alkalmi kontyot csinált a modelljeinek. Iskolánkból ebben a rekordkísérletben Kreidl Viktória 12/a (modellje: Forrós Kitti 11/a) Farkas Edina 10/a (modellje: Dányi Natália 10/a) és Suszter Emese (modellje: Sajti Boglárka 9/a) vettek részt.

A versennyel egyidőben megrendezett szakmai bemutatók, workshopok, a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét adják a fodrász, kozmetikus, műköröm-díszítő és építő szakemberek, érdeklődők számára. A rendezvényt kézműves vásár is színesítette.

Suszter Emese

http://www.don-bosco.sulinet.hu/esemenyek/?id=379


Helyszín

Miskolc Generali Aréna

Időpont

2017.03.05.

További Események