Szalézi Szent Ferenc Gimnázium - Kazincbarcika

Szalézi Pedagógiai Alapképzés a 2018/19 -es tanévben

             A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium négy pedagógusának lehetősége lesz idén is részt venni a nagy sikerű, és a Don Boscoi elvekhez híven vidám, kötetlen, ám pedagógiai szempontokból innovatív Szalézi Pedagógiai Alapképzésen.

A hagyományoknak megfelelően az idén is Péliföldszentkereszt ad otthont a továbbképzés résztvevőinek, amely 2018 szeptemberétől várhatóan 2019 tavaszáig tart majd.  A továbbképzés foglalkozásai háromnapos konzultációs blokkokban kerülnek megszervezésre.

             A pedagógusok számára kötelező, hétévenkénti továbbképzési rendszerben számos akkreditált továbbképzés közül választhatunk, viszont ezt az egyet egyedülállón és kifejezetten a rendi szándékokra és iskolahálózati célokra alakították ki.

A 120 órás akkreditált képzés során a pedagógusok nem csak a képzés anyagát sajátíthatják el, hanem lehetőségük nyílik a többi szalézi fenntartású intézmény pedagógusaival közelebbről megismerkedni. Természetesen a háromnapos konzultációk számos vidám, ám fárasztó foglalkozásán a Don Boscoi értékek teljesebb megértése és elmélyítése a legfontosabb cél. 

A 2014/15-ös tanév óta töretlen a siker; a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium minden pedagógusa szakmailag megújulva, rengeteg vidám és építő tapasztalattal és élménnyel tér vissza a hétköznapokba a képzésről. Biztos, hogy ez idén sem lesz másképp.

             

Almási Gáborné Fóris Judit pedagógus

Szalézi Szent Ferenc Gimnázium, Kazincbarcika

Helyszín

Péliföldszentkereszt

Időpont

2018.09.26. 14:00 2019.03.23. 16:00

További Események

Jelentkezés és beiratkozás

2019.05.16. 14:00 18:00

SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium

Jelentkezés és beiratkozás